IMPRESIONIRAJTE GA! Šta obući za prvi spoj?



 


 
Većina ljudi koji danas traže ljubav svog života su veoma dobro upoznati sa umjetnošću „online dating-a“. Ali šta kada dođe do prvog sastanka?
 
Normalno je da brinete o tome kakav ćete utisak ostaviti na tom ključnom prvom sastanku, te da li će vaš odabranik biti razočaran u vas, ili kako će spoj uopće proći.
 
Srećom, postoji nekoliko stvari koje možete učiniti kako biste povećali svoje samopouzdanje prije tog zastrašujućeg prvog sastanka. Jedno od najboljih oružja u vašem arsenalu je isplanirati odjeću koja je sigurna od gluposti koja kombinira suvremene modne trendove s vašim jedinstvenim osjećajem za stil.
 
Iskoristite garderobu iz vašeg ormara
 
 
Priprema za prvi spoj može biti savršen izgovor za trčanje u trgovine i odabir novih odjevnih predmeta. Ali ne postoji pravilo koje kaže da odjeća za prvo spoj mora biti potpuno nova. Zapravo, postoji mnogo toga što se može izvući iz vašeg postojećeg ormara kako bi došli do savršenog izgleda.
 
Dva pravila koja prvo morate imati na umu kada planirate odjeću su: 1) da budete ono što jeste 2) da vam je udobno. S ovim pravilima na umu, vaša postojeća kolekcija odjeće je savršeno mjesto za početak.
 
Ako niste sigurni koja vam odjeća savršeno stoji, zapitajte se sljedeća pitanja: Za koje odjevne predmete obično dobivate komplimente od prijatelja i saradnika? Koje odjevne predmete nosite uvijek iznova jer se osjećate dobro kad stojite pred ogledalom? A koji bi bio prvi u vašem  kovčegu ako bi ste odlazili na vikend putovanje? Odjevni predmeti koji se uklapaju u ove okvire dobro su mjesto za početak kada planirate odjeću za prvi spoj.
 
Ako se vašim starim odjevnim favoritima  još uvijek osjećate sjajno, ali postaju malo istrošeni, možete posjetiti trgovine kako biste pronašli pristojnu zamjenu. Ali ne zaboravite da se puno toga može postići dobrim parnim glačalom, pametnim kaputom i nekim dobro odabranim priborom.
 
Savršen „outfit“ za dnevni spoj


 
Dnevna odjeća je, po prirodi, ležernija i udobnija, što će učiniti da se osjećate opuštenije u vašoj koži.
 
Ženama je teško pogriješiti s dobro prianjajućim trapericama i bluzom. Završite izgled s nekim kožnim mokasinama, suptilnim srebrnim nakitom i laganom prirodnom šminkom.
 
 
Savršen „outfit“ za većernji spoj
 
Kada je u pitanju većernja odjeća, radi se o uspostavljanju ravnoteže između seksualne privlačnosti i praktičnosti. Želite izgledati i osjećati se predobro, ali ne po cijenu udobnosti, ipak biste trebali prilagoditi svoju odjeću aktivnostima. Ako se zabavljate u pivnici, odijelo ili koktel haljina neće biti idealan izbor. Bar i šik restoran, s druge strane, zahtijevat će malo više brige i pažnje.
 
Za žene, klasičnu haljinu će bilo šta drugo teško pobijediti. Zanemarite vruće modne trendove u ovom trenutku i umjesto toga se usredotočite na pronalaženje nečega što vam odgovara kao rukavici. Sa šminkom, oprezno! Ne pokušavajte bilo šta što prije niste pokušali. Kao napomena, obično ćete htjeti birati između sjajne usne ili podebljanog oka - i jedno i drugo može biti zapanjujuće.
 
Za muškarce, to je prevrat između odijela ili nečeg neobičnijeg. U više opuštenom okruženju, bijela košulja sa trapericama može biti savršen izgled. Ako biste radije otišli na službeniji način, nosite dobro odijelo i košulju, s ili bez kravate. Pojedinosti mogu biti u obliku džepne maramice ili kaiša i cipela koje su iste boje.
 
Posljednje, ali ne i najmanje važno…
 
Što god završio prvi spoj, samo zapamtite ova pravila:
 
  • Ako ne kupujete novu odjeću, provjerite je li vaša stara svježe oprana i ispeglana
  • Izdvojite vrijeme za da haljine i odijela odnesete na hemijsko pranje, te odvojite vrijeme za peglanje košulja i bluza
  • Očistite i namažite cipele kremom
  • Potrudite se da vam kosa izgleda uredno
  • Koliko god glupo zvučalo, očistite i podrežite nokte (i nokte na nogama :D )
 
Obucite sexy donje rublje  - nikada ne znate gdje vas može odvesti noć!
 
 
 
 

Comments

Post a Comment

Popular posts from this blog

VODIČ ZA ŠMINKANJE OČIJU SA SPUŠTENIM KAPCIMA

Definicija ljubavi u Budizmu